St Olavsloppet 2016

På grunn av skadet og andre fraværsgrunner var vi ikke i år ikke i stand til å matche Kristiansand LK  / Steinkjer FIK i herreklassen og Namdal Løpeklubb i kvinneklassen, men vi hadde de raskeste klubblagene i begge klassene.

I bildet ser vi kvinnelaget og lagleder Arnfinn Ofstad. Bak fra venstre: Emilie Krei Ludviksen, Elin Randli, Lilli Marie Myhre Ofstad, Katharina Kahrs, Lena Selen og Kristine Fjellanger. Forran: Mette Eid Løvås, Astrid Lunde Nilsen og Arnfinn Ofstad.

Herrelagets lagleder Andreas Falk-Larssen forteller dette om årets Lopp: Strindheim`s herrelag ble beste klubblag under årets St.Olavslopp. Vi ble kun slått av det sammensatte laget Kristiansand LK /Steinkjer FIK. I år hadde vi en utfordring med å skaffe nok løpere pga. sykdom/skader og noen som er på reisefot. Dette er alltid en utfordring under loppet, og noe som hører med. Årets tropp bestod av totalt 15 løpere og vi klarte å holde en snittfart på 3.18 per km. fra Østersund til Trondheim.

Jeg som lagleder er stolt over laget, og jeg håper alle har hatt en like flott uke som jeg har hatt. Det er like gøy hvert år! Jeg vil takke alle som har hjulpet med kjøring og viktige taktiske vurderinger undervegs, uten dere hadde det blitt en utfordring å få alle brikker på plass. Jeg ser virkelig frem mot nye dueller i årene som kommer og ønsker alle løpere en riktig god sommer.

Vedlagt ligger et bilde av laget etter målgang med støttespillere og løpere. På bildet mangler John Kristian Dahl og Didrik Tønseth som begge løp gode etapper for laget. Foto: Trond Einar Brobakk

StOlavMenn

Lagre