Andre 3000 m i Trøndersk Vinterkarusell

Mandag 13. februar arrangerer vi det andre 3000 m løpet i årets vinterkarusell. Løpet går i Ranheim Friidrettshall og det blir salg av saft, kaffe, vafler m.m. i kiosken i inngangspartiet. I dette løpet blir det uttrekkspremier til hver tiende deltaker.

Trond Einar Pedersli som vi ser spurte inn til seier i et tidligere karuselløp, har meldt angrep på banerekorden på 8.24. Ut fra erfaringene i januarløpet og for å legge til rette for maks fart i racerheatet, gjør vi litt om på puljeindelingen.

Løpet er organisert i 4 ulike puljer:
* Pulje 1 med start klokken 18:20 for de som “planlegger" en sluttid mellom 11:00 - 12:10
* Pulje 2 med start klokken 18:40 for de som “planlegger" en sluttid over 12:10
* Pulje 3 med start klokken 19:05 for de som “planlegger” en sluttid under 9:40
* Pilje 4 med start klokken 19:20 for de som “planlegger" en sluttid mellom 9:40 - 11:00

Husk påmelding på påmeldingssiden dersom du ikke allerede er meldt på hele vinterkarusellen:

Påmeldingsskjema

Heatpåmelding: Vi trenger å vite hvilket heat du ønsker å løpe i. Du kan si fra om dette i sekretariatet når du kommer i hallen, men for å unngå kø og kaos ønsker vi at så mange som mulig sier fra om dette på forhånd gjennom å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med informasjon om navn, fødselsår og ønsket pulje. Du kan gjøre om valget ditt ved å sende en ny e-post eller si fra om dette i sekretariatet.

Hallregler: Det er ikke anledning til å bruke utesko, som må tas av ved inngangen, slik at RENE joggesko/konkuransesko må medbringes.

Mer info om Trøndersk Vinterkarusell finner du på karusellsiden. Foto: Roger Midtstraum.