Strindheim Friidrett søker sportslig leder

Sportslig leder vil være medlem av styret i Strindheim Friidrett, og er leder av sportslig utvalg (SU). Rollen vil være en koordinerings-/lederrolle i form av at oppgaver fra styret skal tas inn i sportslig utvalg og delegeres til rett person i utvalget. Utvalget vil det kommende året bestå av elitekoordinator (med ansvar for å følge opp og legge til retning for elitesatsing i klubben), breddekoordinator (med ansvar for å skape aktiviteter på tvers av gruppene i klubben), trenerrepresentant (følger opp trenere), utøverrepresentanter og nestleder. De fleste av disse rollene er allerede besatt.
Strindheim har et ønske om å både øke satsingen mot elite så vel som bredde det kommende året. Rollen som sportslig leder vil gi deg mulighet til å påvirke den beste friidrettsklubben i Trondheimsregionen i en spennende tid med nytt styre og mye giv, og vil være viktig for klubben for å få oss enda bedre, både sportslig så vel som sosialt!
Interesserte kan ta kontakt med styreleder Stine Haugum (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 958 46 815) eller valgkomiteen ved Roger Midtstraum (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 995 72 420)