Klubbkolleksjon

Vi har avtale Trimtex om klubbklær. Dette er gode og tekniske løpeklær til fornuftige priser, med et design laget spesielt for oss. Alle som stiller i konkurranser for Strindheim IL skal benytte disse klærne. Vi setter pris på at klubbklærne også brukes under trening.
 
Bestilingsfrist er denne gangen 11/12-2016, med forventet levering i uke 3 i 2017. For å bestille klær gjør du følgende:
 
  1. Logg deg inn på Trimtex.no
  2. Register deg som kunde

  3. Etter at du er registrert, gå inn i menyen på venstre side og trykk på MIN TRIMTEX. Da kommer det opp ei rute på siden der du skal fylle inn teamkode: Strindheim

  4. Da kommer du inn på nettbutikken. Trykk på besøk teamshopen og du er inne.

Klærne er avbildet i standard Trimtex-farger. De klærne dere får er selvsagt i klubbfargene våre.

Trimtex produserer Strindheim-klær bare en gang i året, det er derfor viktig at alle som trenger klær bestiller i den årlige runden. Trulte Marie Lingaas (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 482 56 287) har et mindre lager med klubbklær og kan kontaktes hvis man trenger klær utenom bestillingsrunden. Hun kan også svare på spørsmål knyttet til klubbkolleksjonen og bestilling fra denne.

Nyttig informasjon: